Monday, February 25, 2013

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli


Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli..

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana..

30 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...

http://maszull.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

salam...dtg dari segmen sama{46}

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkin-oleh-eraz-fadli.html

❤✿nOrhidayah myusni✿❤ said...

As salam... AEY dari segmen yang sama...
masOk dan fOllOw u ^^,
salam perkenalan...

http://anakenyusni.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Eraz Fadli said...

Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

Farah Waheda Wahid said...

yeay...kita join segmen yang sama! ^_^

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

[PCL] said...

untuk tatapan umum eh dairy awak nih..?

salam, pcl datang dari segmen sama utk buat lawatan ...semoga dpt ukhuwah berterusan..

http://www.pakciklie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

doktor saida [ ^_^ ] said...

Assalamualaikum . dari segmen sama . saya follow =)
jemput datang blog saya ya ^_^ .

Cik Anis said...

Dari segmen sama..dah godeh2 dh blog kiut ni..hehe jom follow balik ^^
http://anisfadliyana.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Aini Yunus said...

singgah dari segmen yg sama..folo rina juga

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ said...

Assalamualaikum Hai , Alja Blogwalking sini ! Singah-2 lah blog alja :)

http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

KK said...

as salam..

dari segmen y sama...^^
salam perkenalan dari KK! :)

lawa blog..hee

Iqbal Rosly said...

done follow you ! jemputlah datang ke teratakku !
http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadhli.html

...iSyA Purple* said...

dr segmen yg same jugak.... visit me!~
http://www.erazfadli.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

nk PROMOTE SEGMEN SY JUGAK!! PLEZ SUPPORT MY FIRST SEGMEN

http://isyapurple.blogspot.com/2013/02/segmen-pertama-by-isya-purple-sila.html

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Eraz Fadli said...

Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah kemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

Eraz Fadli said...

Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah kemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

rodiyatul akmar said...

done follow sini , jom ke blog saya pulak :)

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Diyan Hani said...

Hani datang dari segmen yang sama..jom ke blog saya pula....

http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkingeraz-fadli.html

Seneorita Baharin said...

Salam, hi singgah dari segmen yg sama, bw n follow here.. :D

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

mizzniya said...

salam kenal ^_^
datang singgah & follow sini #60...
jemput singgah & follow blog saya
http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Aten said...

dr segmen sme..follow me back..thanks..

http://atienstory0809.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

SAM DIA said...

Singgah BW dari segmen yang sama. Jom jenguk blog saya. ^^ done follow http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Anis Zainudin said...

singgah dr segmen sme :)
jom singgah blog sy pulak
http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Zamani Abe said...

Terbang melayang dari segmen yg sama & mendarat di sini ('',)

http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Ibu Amirul said...

BW disini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

TIC said...

Jemput follow and sebarkan kepada kawan kawan yang masih mencari cari.. nak tau lanjut kena follow blog ini :)


http://ticcollege.blogspot.com/

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

Emas Putih said...

dari segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html